Dream Village 2014 | Volledige Line-up

Dream Village volledige Line-Up:

Mainstage, gehost door Fusion
Live: Donkey Rollers
B-Front vs Titan
Live: Frequencerz
Deepack
Zany
Audiofreq
Hard Driver
Phuture Noize
Jack of Sound
Rebourne
Faizar
Thyron
Submotion
MC DV8

Lipstick: be bigger, gehost door Biggi
Yellow Claw
Shermanology
Billy the Kit
Biggi
Funkerman
La Fuente
Kill the buzz
Dyna
Mell Tierra
Suyano
Franky Rizardo
MC Iceman

Members Of Hardstyle, gehost door E-Force
Live: E-Force (showcase)
Radical Redemption
Chain Reaction
High Voltage
Alpha2
Digital Punk
X-Pander
Luna
Dj Thera
Deetox
Warface
Kevin Kaos
The Resistance vs Raiden
MC Da Syndrome

Discotrip, gehost door Dr. Rude
Dr. Rude
Mark with a K
Transfarmers LIVE
Kutski
Ruthless
Pavo
Dr. Phunk
Bass-D
Pat-B
Genius
Dany BPM
Playboyz
Orphan
MC Apster
MC Omen

Vendetta
Partyraiser
Tommyknocker
Day-Mar
Panic
Dyprax
Nosferatu
Amada
Re-Style
Sci-Fi
MC Nolz

Tussenuur
FeestdjRuud
Giocatori
Def Rhymz
Puinhoop Kollektiv
Rave van Fortuin
David Ghetto
Naffz
Brocco
Naviday vs. L.O.N.
Royal
MC Shockwave

Dream Village 2014
Daylight festival - full line-up

“If you are addicted to harder styles you can’t miss our trip around the world!”

EYE4Dance en Focus Events pesenteren de artiesten voor de 4de editie van Daylight festival. Daylight festival gaat op 12 juli weer “All over the World” en doet 4 wereldsteden aan. Na het succes van vorig jaar wordt het festival dit jaar ruimer, grootser en beter opgezet.

Melbourne Het oudste Lunapark ligt in Melbourne, Australië. Dit bekende park vormt dit jaar het decor voor de mainstage van Daylight festival, uiteraard outdoor dus lekker in de zon! Stap in de rollercoaster en laat je meenemen naar steeds een nieuw muzikaal hoogtepunt. Uitstappen is geen optie. It’s gonna be a though ride!
MainStage: Melbourne
B-Front - Frequencerz - E-Force - Zany - The Prophet - Audiofreq - Dv8 Rocks - Jack of Sound - Submotion - Envine - MC DV8

Rio de Janeiro Met een cocktail in de hand en je voeten in het zand. Hier moet je zijn als je van een freestyle-feestje houdt. In Brazilië weten ze niet alleen alles van mooie dames, ook van feesten! Voor één dag summer carnival op Daylight festival! Geen carnavalsmuziek en gekke pakjes maar knallende freestyle beats en zon!
Area 2: Rio de Janeiro
Darkraver - Bass-D - Dr. Rude - Critical Mass - Pat B - LNY TNZ - Francois - Dr. Phunk - Bjorno - Potato - Nowaxx - MC Da Syndrome

Atlantis, De mysterieuze verzonken stad laat zich voor één dag zien op 12 juli. Ruig, mysterieus en oogverblindend mooi tegelijk. Atlantis is en blijft een mysterie. Hou je van raw? Dan heb je de beloofde stad gevonden. Atlantis is the raw-capital of the musical world!
Area 3: Atlantis
Chain Reaction - Titan - High Voltage - The Geminizers - Tartaros - Degos & Re-Done - Deetox - The Anarchist -Thyron - Freaco - MC Shizzler

London, a.k.a. The Underground. Duik onder in London. Baan je een weg in het hardcore tunnelstelsel van The Underground. Hoe dieper je gaat, hoe sneller en harder de beat. In de tunnel van de London Underground is alleen duisternis!
Area 4: London
Noize Suppressor - Korsakoff - Kasparov - Nosferatu - Dyprax - Re-Style - DaY-már - Amada - Furyan - Sci-Fi - MC Nolz

Tickets
Kaarten kosten € 27,50 (ex. fee) en zijn vanaf 9 april om 19.00u verkrijgbaar via de ticket knop. ook bij alle landelijke Primera Stores.

Haal op tijd je kaarten want het wordt weer een editie waar iedereen naar uit kijkt. Om vast in de stemming te komen check je natuurlijk de aftermovie van Daylight festival 2013. 

Daylight 2014
Early Birds UITVERKOCHT!

De 1000 Early Bird tickets zijn binnen één avond uitverkocht! Vanaf nu gaan de Regular Tickets voor €28,- (ex. Fee) de deur uit!

Dream Village 2014
Kaartverkoop Daylight Festival

De kaartverkoop van Daylight Festival start woensdag 9 April om 19:00 uur.

De tickets gaan €27,50 (ex. fee) kosten en zijn verkrijgbaar via de site en via Facebook! Zorg dat je de Facebook goed in de gaten blijft houden want we gaan heel binnenkort klappen met de line up!

Check hier de aftermovie van vorig jaar om jezelf vast voor te bereiden op de muzikale reis om te wereld!

Daylight 2014
Dream Village | Area's & Early Birds!

Dream Village heeft ondertussen bij veel festivalgangers een vaste plek in de agenda gekregen. Niet heel gek, de uitverkochte editie van Dream Village vorig jaar was een uitbundig succes en dat maakt het een van de grootste en leukste festivals in deze regio! Vanwege dit succes gaan ze op zaterdag 6 september voor een groter terrein, meer area's en nóg meer party people. Dit wil je niet missen!

De eerste drie area's voor het vijfjarig jubileum van Dream Village zijn ondertussen bekend:

Fusion mag ook dit jaar het hoofdpodium weer bedienen. Verwacht de beste act's, het beste geluid en de dikste show. De voorpret kan nu vast beginnen want de eerste act die ze bekend maken zijn de Frequencerz (Live)!

Members of Hardstyle, het eigen hardstyle concept van EYE4Dance dat garant staat voor kwaliteit kicks. Deze area wordt gehost door E-Force de man staat al enkele jaren op Dream Village en verdient daarom een eigen area! De line-up wordt natuurlijk samengesteld door E-Force zelf. Samen hebben ze veel voor je in petto; de beste, hardste en rauwste hardstyle én een speciale showcase!

Lipstick! Helemaal uit je dak in deze area die vorig jaar bijna uitpuilde van gezelligheid. Iedereen ging van het eerste uur tot aan de laatste minuut helemaal los. Vreemd? Nee. Het concept Lipstick bestaat al sinds 2007 en staat sinds die tijd bekend om haar kwaliteit, klasse, gezelligheid en bovenal: het dikste house concept van Brabant!

Uiteraard is dit nog niet alles, dus hou de social media kanalen in de gaten!

Ook dit jaar stelt EYE4Dance early-bird kaarten beschikbaar voor trouwe fans. De early-bird kaartverkoop start woensdag 2 april om 19.00 uur. Let op: bij de vorige editie van EYE4Dance was de early-bird in één avond uitverkocht.

Early bird ticket:€ 23 ex. fee
Early bird ticket + pendeldienst NS station Gilze-Rijen:€ 30,50 ex. fee
Regular ticket:€ 28 (ex. fee)
Regular ticket + pendeldienst NS station Gilze-Rijen:€ 35,50 ex. fee

Koop online je kaartje op: eye4dance.­com

Regelmatig brengen ze meer nieuws over Dream Village 2014. Volg daarom op Facebook en blijf helemaal up-to-date!.

Check hierboven de aftermovie van de 2013 Editie!

Dream Village 2014
Interview Dj Potato - Betty BOOM!

In de aanloop naar Betty BOOM! spraken we Dj Potato. We namen een klein interview af bij hem:

Dj Potato, een van de snelst groeiende namen binnen het allround freestyle/dance genre, hoe omschrijf jij jezelf en je stijl?

“Freestyle in de breedste zin van het woord. Ik vind zelf bijna alles lekker om te draaien en dat hoor je ook terug in mijn sets. Ik hou van variatie. Daarnaast probeer ik regelmatig dingen uit met het “ken je deze nog“ effect. Ik kan helemaal mijn gevoel kwijt in de muziekstijl omdat ik niet gebonden ben aan maar 1 soort muziek.”

In het Nederlands vertaald is je naam ‘Dj aardappel’. Hoe kom je op deze unieke naam?

“Toen ik net was begonnen met draaien op 14 jarige leeftijd (gabber-periode), had ik mijn kopje kaal geschoren. Een vriend van mij op school zei als grap dat ik op een aardappel leek. “je moet je Dj Potato noemen!” Sindsdien ben ik er nooit meer vanaf gekomen haha.”

Hoe lang draai je al, en altijd al onder de naam Dj Potato?

“Ik draai nu 16 jaar als Dj Potato. Soms draai ik house en electro dingetjes als DJ Greedy. Daarnaast ben ik 50% van de Early Bastards. Dit is een early rave/oldschool act samen met DJ Mol.”

Afgelopen tijd ben je enorm gegroeid, hoe komt dit denk je?

“Aangezien ik niet meer gebonden ben aan 1 stijl kan ik nu alles draaien, nu bereik ik een veel breder publiek. Ook heb ik hier zelf heel veel plezier in en ik denk dat je dit terug hoort in mijn sets. Ook doe ik veel aan podcasting, deze worden goed beluisterd op Soundcloud.”

Wat zijn, tot nu toe, de mooiste mijlpalen in je carriere?

“Ik Had altijd de droom om een track uit te brengen op vinyl dit is gelukt in 2008. Onlangs 2 nr 1 hits gescoord met Kicken - Drop it down (Freestyle Maniacs and Red Ace & Potato remix) en Ice MC - Think about the way (Speakerfreakz vs Red Ace & Potato remix). Dit was ontzettend gaaf!”

Wat is je gaafste optreden ooit geweest? En waarom?

“Ik heb op veel mooie evenementen mogen staan zoals: Raving nightmare, Earthquake en Megarave. Maar als ik terug kijk naar het afgelopen jaar springen 2 dingen er uit: 1. Castle Of Love: Dit is eigenlijk een house festival waarvan ik me afvroeg of het wel verstandig was om mij er freestyle te laten draaien, maar eenmaal begonnen was de zaal zo vol en ging het 1,5 uur helemaal los!

Hardclassics On the Beach. Ik werd last-minute geboekt met de vraag of ik wilde openen. Aangezien ik er nog nooit was geweest, maar wel wist dat een mooi feest was, wilde ik er graag naar toe. Het eerste half uur was het rustig, maar daarna helemaal vol en helemaal los. Dit was een mooie ervaring!”

Welke tracks geven jou inspiratie en heb je een favoriet?

“Het zijn er teveel om op te noemen. Maar ik ben erg gevoelig voor dingetjes die terug grijpen naar de early rave tijd. Of dezelfde vibe hebben in een nieuw jasje.”

Waar heb je leren draaien en door wie ben je dit gaan doen?

“Ik heb zelf thuis leren draaien. Ik ben begonnen met een cassetterecorder en een oude platenspeler van mijn pa. Ik had hier toen een lego trein accu op aangesloten zodat je een beetje kon pitchen met de muziek van de cassettebandjes. Na het zien van een videotape van Thunderdome ‘’96 en al die Dj’s dacht ik: dat wil ik ook!”

Heb je helden of grote voorbeelden?

“Echte helden niet, we zijn allemaal maar gewoon mensen, maar ik kan wel genieten van een Dj met skills. Zoals bijvoorbeeld Dj Vince of, uit het zuiden, Dj X-treme.”

Hoe ga je je voorbereiden op Betty BOOM!, anders dan op andere optredens?

“Ja ik ben er al flink mee bezig! Het moet anders worden deze keer, ik zoek de vergeten house plaatjes maar ook disco dingetjes. Het moet SWINGEN!”

Hoe zou jij Betty BOOM! beschrijven?

“Sexy, flashbacks, freestyle, alles kan en alles mag. Dit gaat ook zeker gebeuren!”

Heb je een geheim wapen voor het Betty BOOM! publiek?

“Yes… Steekwoordjes: 50’s 60’s 70’s 80’s 90’s, FREESTYLE BABY!”

Mocht je na dit interview nog niet in de stemming zijn, luister dan de Betty BOOM! promo mixtape!

https://soundcloud.com/eye4dance/betty-boom-promo-...

Betty BOOM
Kingsfestival 2014 | volledige line-up bekend!

Leden van het festival-ministerie!

Vorig jaar was het de laatste koninginnendag! Jammer? Nee zeker niet, want EYE4Dance komt dit jaar met Kingsfestival!

Het Oderkerkpark, de basis voor het gezelligste evenement in Etten-Leur. Vele leuke festivals zijn hier al gegeven, denk bijvoorbeeld aan Oranjefestival en Dancepark! Dit jaar bouwen we hier weer 2 schitterende area’s met een unieke programmering, geheel in stijl van de verjaardag van onze nieuwe koning.

Stel je voor: Zonnetje op je bol, harde beats die door het park knallen, een gezellig topfeest met al je vrienden zoals je van EYE4Dance gewend bent!

Alleen de beste hardstyle, freestyle, house en hardcore artiesten zullen de bomen in het park laten schudden. Met behulp van jullie natuurlijk, want feesten doe je niet alleen!

Ook dit jaar gaan we het park weer gezellig en intiem indelen, het gaat een dag worden waar je met je vrienden vol van gaat genieten.

Check hier de volledige line-up;

Deepack

D-Block & S-te-Fan

Audiofreq

LNY TNZ

Feestdjruud

G-Town Madness

Critical Mass

David Ghetto

BIGGI

Submotion

Audiotricz

DJ Francois fanpage

Franky Dux

Clayton Cash

Dominic Silver

Nowaxx

Dj Bjorno

Dustin Hertz

Freaco

MC Livid

MC TMC

Datum: zaterdag 26 april 2014
Tijd: 12:00 – 23:00
Adres: Oderkerkpark – Etten-Leur
Tickets:vvk: €22,50 (ex fee)

Meer info: www.eye4dance.com

Kingsfestival 2014
Betty BOOM

Sexy, uniek, bijzonder en nieuw. Beter kunnen we het niet verwoorden! Dit nieuwe concept van EYE4Dance staat voor pure gekheid!! Een Freestyle mengelmoes van house tot jump, van urban tot classics en van hip-hop tot happy hardcore. Alles kan op deze avond!

Elvis op een jumpstyle beat, een hakkende Amy Winehouse, overgoten met een vintage jasje en levensechte pin-up girls!

Betty BOOM heeft de volgende artiesten voor jullie in de aanbieding:

Matsoe Matsoe

Biggi

Dr. Rude vs Suyano

David Ghetto

DJ Potato

Critical Mass

MC Shockwave

De Graanbeurs in Breda maken wij klaar voor een bijzondere avond vol gekheid en spicy entertainment!

Maak je klaar voor Betty BOOM! op 29 maart 2014!

Tijd: 22:00 – 04:00

Tickets: (maar) €12,50

Betty BOOM
Members of Hardstyle line-up

Zaterdag 8 februari organiseert EYE4Dance Members of Hardstyle, een geheel nieuw concept in Studio76, een nieuwe party locatie in Etten-Leur. Be a member of hardstyle en laat je meeslepen in een vette avond met de best geselecteerde artiesten en de hardste beats!

Line-up
Radical Redemption
Chain Reaction
E-Force
Titan
Solutio & The I's
High Voltage
Jack of Sound
Tartaros
Phuture Noize
Submotion
Envine
Eyoung
MC Shizzler
MC Apster

Be a member of hardstyle en bemachtig zo snel mogelijk je ticket.
Zet Members of Hardstyle hier definitief in je agenda!

Like and share members of Hardstyle op Facebook

Members of Hardstyle
Vendetta 2014 line-up en trailer

Mocht je nog geen lid zijn van de hardcore family; dit is je kans! Zaterdag 25 januari presenteren EYE4Dance en Focus Events: Vendetta 2014 – Share the Hardcore Passion. Voor de zesde keer zal de Parel in Fijnaart worden belegerd door duizenden liefhebbers die zich met recht gepassioneerd mogen noemen. Samen met de beste artiesten wordt het een nacht die je niet snel zal vergeten! Intens, warmbloedig en temperamentvol, Share the Hardcore Passion; ben erbij!

Alleen maar keihard knallen op de dikste hardcore, early rave en freestyle kicks, Vendetta is na honderden wraakacties en liquidatiepogingen nog steeds het beste familiefeest van Zuidwest Nederland.
Hieronder alle bloedverwanten die van de komende editie een onvergetelijk feest gaan maken:

Area 1
Angerfist
Paul Elstak
Nosferatu
Tommyknocker
DaY-már
Gizmo
Amada
MC Syco

Area 2
The Darkraver
Bass-D
Buzz Fuzz
Critical Mass
Dr. Rude
Yves
Dr Phunk
Francois
MC Nolz

Koop snel je ticket: www.vendetta-event.nl

Kan je niet wachten? Check hier de trailer!

Vendetta 2014
Proudly serving dance events since 2006
Website by Always Awake
Met cookies werkt deze website vlot en kunnen we u inhoud op maat tonen. Als u verder surft of op "Ja, ik accepteer cookies" klikt, dan aanvaardt u deze cookies. Meer informatie