​DREAM VILLAGE - DREAM HOTEL

Wil jij echt een onbezorgd weekend? EYE4Dance heeft voor jou de uitkomst.

In samenwerking met het Campanile hotel worden 2 hotels op nog geen 500 meter van het festivalterrein omgetoverd tot het Dream hotel. Je kunt verschillende arrangementen boeken. Ga je voor de ultieme ervaring, dan boek je bij naast je festivalticket het Dream hotel. Je komt dan aan op zaterdag en je checkt uit op zondag.

Je kunt kiezen uit 2 opties; kamertype 1 is een 3 sterrenkamer en bij het boeken krijg je een gratis VIP upgrade. Bij kamertype 2 is een normaal entreeticket inbegrepen.

Kamertype 1 - inclusief 2 festivaltickets VIP:
- 3 sterrenkamer
- €95,00 per persoon (let op; je boekt voor 2 personen)
- 1 overnachting (inclusief toeristenbelasting)
- inclusief 2 Dream Village VIP tickets
- kamer voor 2 personen voorzien van ligbad
- inclusief ontbijt
- inclusief Dream Village welcome gift
- gratis parkeerplaats bij het hotel
- in-/uitlopen festival
- inchecken: zaterdag 5 september
- uitchecken: zondag 6 september

Kamertype 2 - inclusief 2 festivaltickets:
- 1 ster kamer
- €75,00 per persoon (let op; je boekt voor 2 personen)
- 1 overnachting (inclusief toeristenbelasting)
- inclusief 2 Dream Village tickets
- kamer voor 2 personen voorzien van douche
- inclusief ontbijt
- inclusief Dream Village welcome gift
- gratis parkeerplaats bij het hotel
- in-/uitlopen festival
- inchecken: zaterdag 5 september
- uitchecken: zondag 6 september

Deze arrangementen zijn vanaf maandag 30 maart 19u alleen online te verkrijgen via www.eye4dance.com.
Meer informatie over inchecktijden en borg wordt later bekend gemaakt.

Dream Village 2015
Daylight 2015 - Line up freestyle

EYE4Dance & Focus Events maken de freestyle line-up van Daylight festival bekend!

♫ Freestyle - Miami ♫

▹ Ruthless
▹ The Prophet
▹ Mark With a K
▹ The Viper
▹ Panic
▹ Dark-E vs Pat B
▹ Dr Phunk
▹ Lowriderz_Official
▹ Yves
▹ Orphan
▹ MC DL

Daylight 2015
Daylight 2015 - Line up mainstage

Het is eindelijk zover! EYE4Dance & Focus Events maken de mainstage line-up van Dayllght bekend. Houd komende twee weken onze Facebook dus goed in de gaten. Een ding staat vast, Daylight gaat knallen! Check hier de line-up van de mainstage.

Brennan Heart
Frequencerz Live
B-Front
Bass Modulators
Atmozfears
Audiofreq
Hard Driver
Dr. Rude
Jack of Sound
Crisis Era
Noisecult
MC Da Syndrome

Koop nu je ticket op onze website!

Daylight 2015
​Dream Village​ hardstyle mainstage by: Scantraxx Recordz​!

Net als bij voorgaande edities spant Dream Village natuurlijk samen met de dikste hosts voor haar podia.
Vandaag kunnen we de eerste partner bekend maken; Scantraxx Recordz!

Het #1 hardstyle label wereldwijd zal op 5 september de hardstyle mainstage naar een next level tillen. Van 's ochtends tot 's avonds de dikste namen uit de scene! Natuurlijk zijn A2 Records en de grootse guest acts ook aanwezig op de hardstyle mainstage!

There's more; een knaller van een anthem! Houdt de social media in de gaten voor de line-up.

Dream Village 2015
​EARLY BIRD Dream Village 2015

EARLY BIRD Dream Village 2015

Dit jaar stelt EYE4Dance 2000 early bird tickets beschikbaar voor Dream Village. De early bird tickets zijn elk jaar in één avond uitverkocht. Zorg dat je woensdag 1 april om 19.00u klaar zit om je tickets te bestellen. Een early bird ticket kost: € 28,-.

De komende weken brengen we je meer nieuws over Dream Village.

Zorg dat je erbij bent!

Dream Village 2015
Vendetta 2015 - Aftermovie

Wat was het weer een super editie! De aftermovie is online, enjoy!
Tot de volgende editie van Vendetta op Dream Village!

Vendetta 2015
Vendetta 2015 | Pendelbus

Pendelbus info vanuit Breda:

De halte bevindt zich aan de nieuwe zijde (kant Belcrum) van het NS station Breda waar de internationale touringcars stoppen. Deze halte bevindt zich recht tegenover cafetaria De Nieuwe Bredanaar. De internationale halte is voorzien van 2 borden; 1 blauw bord met een bus erop en 1 wit bord met de tekst "Regular International Bus Services Only". De pendelbus is van touringcarmaatschappij Brabant Expres, dit zijn witte touringcars met groene letters.

De pendelbustijden heenweg:
De pendelbus zal diverse malen op en neer rijden vanuit NS Station Breda. De reistijd is ongeveer 25 minuten. Hieronder vind je de exacte tijden:

21.25 uur vanaf NS Station Breda (Belcrum)
22.25 uur vanaf NS Station Breda (Belcrum)
23.25 uur vanaf NS Station Breda (Belcrum)

De Pendelbustijden terugweg:
De pendelbus zal èèn keer terugrijden vanaf de Parel richting NS Station Breda. Ook hier zal de reistijd ongeveer 25 minuten duren. De bus vertrekt op onderstaande tijdstip:

06.00 Pendelbus Open.
06.15 a 06.20 vanaf de Parel Fijnaart (Vendetta)

Er is ook de mogelijkheid om in de bus losse tickets te kopen voor de pendel.

Vendetta 2015
Vendetta 2015: laatste informatie

31 januari is het eindelijk weer zo ver, tijd voor Vendetta! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben de organisaties de belangrijkste informatie in dit bericht voor je vermeld.

Net zoals vorig jaar geen knikkende knieën of natte voeten meer! Met een geheel overdekt én verwarmd buitenterrein zijn wij het winterse weer voor. Daarnaast kan je dit jaar in area 1 vanaf de tribune genieten van Vendetta!

Nog geen ticket voor Vendetta? Wij als organisatie raden je aan niet lang meer te wachten met het kopen van je kaartje. Grijp niet mis en bestel je ticket via Paylogic of haal je ticket bij één van de 400 Primera Stores door heel Nederland. Kaarten kosten € 26,50 (ex fee). Indien nog aanwezig zullen er ook tickets verkocht worden aan de deur.

Timetable

Area 1:

22:00-23:00: Sci-Fi
23:00-00:00: Amada
00:00-01:00Korsakoff vs DaY-már
01:0002:00Wasted Mind
02:0003:00Tha Playah
03:0004:00Nosferatu
04:0005:00Neophyte
05:0006:00Amnesys vs Tommyknocker
Hosted by: MC Nolz

Area 2:

22:0023:00Orphan
23:0000:00Yves
00:0001:00Genius
01:0002:00Rob & MC Joe
02:0003:00Promo
03:0004:00Panic
04:0005:00Bass-D
05:0006:00Frantic Freak
Hosted by: MC TMC

Kluisjes
Tijdens Vendetta 2015 is de parel voorzien van voldoende kluisjes. Tegen een kleine vergoeding kan je een kluisje huren met een borg van € 5,- per kluisje. Bij de inlevering van je sleutel zal je de borg weer terug ontvangen. Het kan fris zijn dus kom warm gekleed!

Deurbeleid - Drugs
De minimale leeftijd voor Vendetta 2015 bedraagt 18 jaar. Er kan om je legitimatiebewijs gevraagd worden. Ben je nog geen 18 of heb je geen geldig legitimatiebewijs bij je, word je niet toegelaten tot het evenement. Ook voor Vendetta geldt een zero-tolerance beleid, waarbij iedereen gefouilleerd wordt. Wij conformeren ons aan het lokale beleid van de politie Moerdijk. Dit is 'zero tolerance'. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie. Vloeibare stoffen en stoffen op drijfgas, zoals deodorant of parfum zijn verboden tijdens Vendetta 2014. Het is bovendien niet toegestaan in en uit te lopen.

Eten & Drinken
Tijdens het evenement zijn er genoeg eet en drink gelegenheden. Eigen drank en voedsel meenemen is niet toegestaan.

Camera’s
Het is toegestaan om fotocamera’s (ook spiegelreflex) en handheld videocamera’s mee te nemen naar Vendetta. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan.

Toiletten
Op het evenement zijn genoeg toiletten aanwezig. Deze zijn uiteraard gratis.

Bereikbaarheid
Het adres van de Parel is Prinses Margrietstraat 15, Fijnaart. Voor mensen die met de auto komen: er is voldoende gratis parkeergelegenheid! De verkeersregelaars zullen je bij aankomst naar de juiste parkeerplaats wijzen.

Pendelbushalte
De halte bevindt zich aan de nieuwe zijde (kant Belcrum) van het NS station Breda waar de internationale touringcars stoppen. Deze halte bevindt zich recht tegenover cafetaria De Nieuwe Bredanaar. De internationale halte is voorzien van 2 borden; 1 blauw bord met een bus erop en 1 wit bord met de tekst “Regular International Bus Services Only”. De pendelbus is van touringcarmaatschappij Brabant Expres, dit zijn witte touringcars met groene letters.

De pendelbustijden heenweg:
De pendelbus zal diverse malen op en neer rijden vanuit NS Station Breda. De reistijd is ongeveer 25 minuten. Hieronder vind je de exacte tijden:
- 21.25 uur vanaf NS Station Breda (Belcrum)
- 22.25 uur vanaf NS Station Breda (Belcrum)
- 23.25 uur vanaf NS Station Breda (Belcrum)

De Pendelbustijden terugweg:
De pendelbus zal èèn keer terugrijden vanaf de Parel richting NS Station Breda. Ook hier zal de reistijd ongeveer 25 minuten duren. De bus vertrekt op onderstaande tijdstip:
- 06.00 Pendelbus Open.
- 06.15 a 06.20 vanaf de Parel Fijnaart (Vendetta)

We raden iedereen aan om gespreid te reizen. Mocht de pendelbus vol zitten op een van de aangeven tijden, dan zal je moeten wachten op de volgende rit.

Mocht je in de voorverkoop geen combiticket hebben gekocht; er is nog een beperkt aantal pendelbustickets beschikbaar in de pendelbus. Deze kun je dan afrekenen bij een van de coördinators van de betreffende bus. Een retourtje bedraagt € 15,00. De mensen die reeds in het bezit zijn van een pendelbusticket hebben voorrang met instappen op de personen die aan de pendelbus een ticket willen kopen.

Roken
Sinds 2008 is het in alle horeca gelegenheden in Nederland verboden om te roken. Dit geldt ook voor de Parel. Voor de rokers is er een verwarmde rokersruimte aanwezig.

Pinnen
Op Vendetta staat geen pinautomaat om contant geld op te nemen. Wel is het mogelijk om munten te pinnen bij de kassa’s. Zorg er dus voor dat je altijd contant geld op zak hebt voor bijvoorbeeld kluisjes of onvoorziene omstandigheden. Niet alleen jouw telefoon, maar ook pinautomaten zijn afhankelijk van een stabiele netwerkverbinding.

Samen uit, samen thuis!
Een nacht feesten kost veel energie. Zorg dat je goed op jezelf en je mede partyganger(s) let. Zorg dat je voldoende drinkt en op tijd je energiebehoefte aanvult, zo kun je er weer tegenaan! Mocht je je toch niet lekker voelen, er is een professionele EHBO post aanwezig. Zorg voor voldoende warme kleren en berg deze op in je kluis. Zo ga je na afloop warm naar huis.

Veiligheid
De organisatie vindt het belangrijk dat jij je veilig voelt op het evenement. Tijdens het evenement is er voldoende beveiliging aanwezig. Is er iets aan de hand? Je kunt altijd direct terecht bij de beveiliging op het evenement.

Vendetta 2015
​TUSSENUUR – 7 MAART 2015 – STUDIO76 ETTEN-LEUR

Guess who’s back!

Na de eerste crazy editie van Tussenuur op Dream Village Festival 2014 is het tijd voor het volgende feestje!

7 maart zijn we terug in studio76 met een hele toffe lijst artiesten.
Van sexy disco naar glibberige hiphop/RnB & van feestelijke knallers tot dikke trap!
Eclectischer dan dit ga je het niet krijgen. Glijden en springen tot je erbij neervalt.

CONFETTIE ✖ SEKS ✖ FEEST ✖ TRAP

♬ Line up ♬
Kraantje Pappie
DJ Dyna
Dirtcaps
Puinhoop Kollektivv ✭
David Ghetto
STTRBSTN
Brocco

Info:
Datum: 7 Maart 2015
Tijden: 22:00 – 05:00
Locatie: Studio76
Adres: Trivium 170 – Etten-Leur (tegenover de mcDonalds)
Prijs: €19,50
Tickets: www.eye4dance.com / www.s76.nl

Tussenuur
Daylight festival landt op Breda Airport

Met trots presenteren we de nieuwe locatie voor Daylight festival.
Daylight festival zal op 11 juli 2015 plaatsvinden op Breda Airport!

Speciaal voor alle bezoekers zullen er vanuit Roosendaal, Breda en omgeving combi busreizen georganiseerd worden.

Zo reis je vanuit Roosendaal in circa 10 minuten heen en ook weer terug. Meer info over alle pendeldiensten en combi busreizen volgt snel!

Wil jij Daylight Festival niet missen? Early flight tickets zijn vanaf 31 januari voor dezelfde entreeprijs als vorig jaar te bestellen. Ticket sale start om 13.00u.

Mis deze nieuwe trip around the world niet!

Daylight 2015
Vendetta 2015 - Het hardcore feest van het zuiden

Vendetta 2015 - Het hardcore feest van het zuiden

Goed nieuws voor alle hardcore liefhebbers! Zaterdag 31 januari is het weer tijd voor Vendetta 2015! Na de succesvolle hosting van Vendetta op Dreamvillage organiseren EYE4Dance en Focus events aankomend jaar opnieuw hét hardcore evenement van het zuiden.

De deuren van de Parel in Fijnaart slaan in 2015 voor de 7de keer open. De zalen worden wederom omgetoverd tot een hardcore paleis met 2 area’s. Net als andere jaren kun je weer rekenen op een keiharde line-up, de beste sfeer, een oogverblindende show en vooral diepe beats die jou de hele avond uit je dak laten gaan. Kwaliteit, zoals je dat van Vendetta gewend bent.

Vorm samen met ons één grote familie en ga de hele nacht uit je dak. Kun je niet meer wachten? Kom vast in de stemming, check hier de aftermovie van vorig jaar.

Line-Up;

Korsakoff vs DaY-már

Tha Playah

Neophyte

Nosferatu

Amnesys vs Tommyknocker

Promo

Wasted Mind

Frantic Freak

Rob & MC Joe

Panic

Bass-D

Amada

Genius

Yves

Orphan

Sci-Fi

MC Nolz

MC TMC

Pendeldienst Vendetta 2015:

Dit jaar kun je gebruik maken van de pendeldienst. Deze pendeldienst zal rijden tussen NS Station Breda en de Parel in Fijnaart. Het openbaar vervoer van en naar Fijnaart rijdt niet op een zaterdag avond/zondag morgen, daarom hebben we deze pendeldienst speciaal voor jullie opgezet. De treinen zullen vanaf het NS Station Breda weer rijden vanaf 06.00 uur in diverse richtingen.

De pendeldienst hanteert de volgende tijden;

Heen tussen 21.30 en 01.00 uur en terug tussen 05.00 en 07.00 uur. De exacte opstap tijden zullen in de week voor het evenement bekend worden gemaakt samen met de laatste informatie van het evenement.

De tickets voor deze pendeldienst worden in combinatie met een entree ticket aangeboden via onze verkoopkanalen. In de voorverkoop kost een pendelbusticket € 10,00 en in de pendelbus zelf worden ook retour tickets worden verkocht, de kosten voor een retourticket in de bus bedragen € 12,50. De pendeldienst richting Fijnaart duurt ongeveer 25 minuten.

Voor meer info check je natuurlijk www.vendetta-event.nl, houd ook de Vendetta Facebook in de gaten voor het laatste nieuws.

Vendetta 2015
Members of Hardstyle Timetable & Latest info

Op 11 oktober is het tijd voor Members of Hardstyle Outdoor bij de Asterd in Breda. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we alle belangrijke informatie op een rij gezet.

Timetable:
11:00 - 12:00 - Noisecult
12:00 - 13:00 - Dr. Rude vs. Pavo
13:00 - 14:00 - Zany vs. Luna
14:00 - 15:00 - Atmozfears
15:00 - 16:00 - Hard Driver
16:00 - 17:00 - Audiotricz
17:00 - 18:00 - Phuture Noize
18:00 - 19:00 - Deepack
19:00 - 19:30 - Mashup Jack (LIVE)
19:30 - 20:30 - Alpha2
20:30 - 21:30 - Digital Punk
21:30 - 22:30 - E-Force vs. The Resistance
22:30 - 23:00 - Radical Redemption (LIVE)
MC Nolz

Locatie:
De Asterd in Breda

Rietdijk

4823 ZK Breda

#MembersofHardstyle:

De hashtag voor Members of Hardstyle is #membersofhardstyleGebruik dit op Twitter, Facebook, Instagram en Google+ als je iets post over Members of Hardstyle en maak #MembersofHardstyle het meest trendy topic!

Tickets:

Mocht je nog geen ticket hebben bemachtigd voor Members of Hardstyle, wees er dan snel bij want de voorverkoop gaat hard! Bestel je ticket via www.eye4dance.com of bij 1 van de 400 Primera stores in Nederland.

Deurbeleid:

EYE4Dance hanteert het lokale beleid van politie Breda. Dit is ‘zero tolerance’ wat betekend dat geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) niet zijn toegestaan. Pas dus op wat je meeneemt, iedereen wordt gevisiteerd.

Legitimatie:
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Wettelijke legitimatie bewijzen zijn; een rijbewijs, identiteitskaart of paspoort. Let op dat het betreffende document niet verlopen is.

Lockers:

Op het festival zijn voldoende lockers aanwezig. Hierin kun je je persoonlijke spullen veilig opbergen. De huur samen met de borg bedraagt 10 euro. Je kunt de locker delen met 2 of 3 vrienden. Bij inlevering van je sleutel krijg je de borg terug. De kluisjes zijn vrij toegankelijk gedurende het festival.

Camera’s:

Het is toegestaan om fotocamera's (ook spiegelreflex) en handheld videocamera's mee te nemen naar Members of Hardstyle. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan. Mooie filmpjes en foto’s deel je natuurlijk met je vrienden op social media!

Spullen meenemen:

Je mag geen eigen eten en/of drinken mee naar binnen nemen. Er is op het terrein voldoende eet- en drinkgelegenheid. Ook is er genoeg variatie in het aanbod. Indien je een speciaal dieet volgt of medicatie gebruikt, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit en dat je in het bezit bent van een doktersverklaring.
 Deodorantrollers en zonnebrandcrèmes mogen alleen mee naar binnen als ze afgesloten in de originele verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum flesjes mogen niet mee naar binnen.

Munten en pinnen:

Op het festival terrein bevinden zich diverse kassa’s. Het is mogelijk om munten contant af te rekenen dan wel munten te pinnen. Contant geld opnemen is niet mogelijk. Deze munten zijn zowel te gebruiken bij de diverse bars als bij de foodcourts. (Let op: Deze munten zijn alleen te gebruiken tijdens deze editie van Members of Hardstyle en zijn niet inwisselbaar voor contanten).

Zorg dat je altijd contant geld op zak hebt voor bijvoorbeeld de pendeldienst, parkeren, sigaretten, kluisjes of onvoorziene omstandigheden. Ook onze pinautomaten zijn afhankelijk van een stabiele netwerkverbinding.

Toiletten:

Op het festival terrein zijn voldoende toiletten aanwezig. Deze zijn uiteraard gratis. Maak hier dan ook gebruik van.

Pendeldienst:
Voor mensen die met het openbaar vervoer reizen heeft EYE4Dance speciaal een pendeldienst opgezet. Deze pendeldienst rijdt op gezette tijden van NS station Breda naar de Asterd. In de avond rijdt deze pendeldienst je uiteraard ook weer terug. Tickets voor de pendeldienst kun je in combinatie met je toegangsbewijs in de online winkel kopen. Ook zijn er op deze dag tickets te verkrijgen in de pendelbus.

De pendeldienst voor de heenreis start om 10.30uur en stopt om 18.00 uur, de pendeldienst voor de terugreis start om 20.00uur tot 00.00uur.

Fiets:

Voor bezoekers die met de fiets komen is er vlakbij de ingang een fietsenstalling ingericht. Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken, dan kun je deze na afloop van het evenement makkelijk terug vinden.

Auto en parkeren:
Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid romdon het festivalterrein. Volg de borden 'Parkeren Members of Hardstyle'. De parkeerplaats is toegankelijk vanaf 10:30 uur. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Volg de instructies van de parkeer regelaars, zo verloopt het parkeren vlot en efficiënt.

Bus of Touringcar:

Kom je met een bus of touringcar, meld je bus dan aan via travel@eye4dance.com en je ontvangt gratis van ons een uitgebreide routebeschrijving & parkeerkaart. Meld je bus tevens aan als deze niet parkeert maar pendelt, zodat wij een parkeerplaats reserveren voor op de terugweg. Is je bus niet aangemeld maar blijft toch geparkeerd staan dan zijn wij helaas genoodzaakt om €30,00 parkeergeld te innen.

Samen uit, samen thuis!
Een dagje feesten kost veel energie. Zorg dat je goed op jezelf en je mede partyganger(s) let. Zorg dat je voldoende drinkt en op tijd je energiebehoefte aanvult, zo kun je er weer tegenaan! Mocht je je toch niet lekker voelen, er is een professionele EHBO post aanwezig.

Veiligheid:
Tijdens en de dagen rond het festival is er voldoende beveiliging aanwezig. Is er iets aan de hand? Je kunt altijd direct terecht bij de beveiliging op het terrein.

Voor meer informatie en kaarten surf je naar www.eye4dance.com

Members of Hardstyle - Outdoor
Proudly serving dance events since 2006
Website by Always Awake
Met cookies werkt deze website vlot en kunnen we u inhoud op maat tonen. Als u verder surft of op "Ja, ik accepteer cookies" klikt, dan aanvaardt u deze cookies. Meer informatie